Dette er KnowMe Observer

Opdatered av Lifetools AS

KnowMe Observer er vores app, som bruges til at filme/fotografere de videoer og fotos, der benyttes i Creator til at skabe indholdet i KnowMe Creator

Observer er fuldstændig sikker at bruge i forhold til personfølsomhed. Der efterlades ingen spor af video- eller bildefile, efter at de er uploadeto. Du henter efterfølgende medierne i Mediebiblioteket i KnowMe Creator. Herfra bruges de til at udarbejde nyt indhold eller bruge dem til observationer.

Du kan bruge Observer-appen som er installeret på KnowMe-maskinen, eller hente den til din egen mobil. Du finder Observer for iOS i App Store, og for Android i Google Play.

Læs mere: Sådan gjør du et opptak med Observer