Dette er KnowMe Creator

Opdatered av Lifetools AS

KnowMe Creator bruges til at udarbejde og arbejde med det indholdet, som vises i KnowMe Companion, samt til at administrere KnowMe-kontoen og netværket. Creator består af disse dele, som du finder i menuen i venstre side:

Du kan logge ind på Creator fra enhver enhed, som har en webbrowser, altså en PC/Mac, en tablet eller smartphone. Creator er også tilgængeligt fra selve KnowMe-enheden gennem webbrowseren Safari. Skriv ”creator.knowme.no” i adressefeltet i browseren for at logge ind.

Dashboard

Dette er startsiden i Creator. Her finder du fremhævet indhold, som hovedartiklen fra ”Lær mig at kende”, dagbogs-funktionen, se næste aktiviteter. Du finder også genveje til ”Mine udtryk”, ”Mine aktiviteter”, ”Mine interesser” og ”Mine rutiner”.

Lær mig at kende

I denne mappe kan du oprette beskrivende artikler om personens liv. Artiklerne vil være tilgængelige i Companion-appen.

Læs mere: Sådan lager du en artikel

Mine udtryk

I mappen Mine Udtryk opretter du udtryk, som vises i Companion-appen.

Læs mere: Sådan lager du et uttrykk

Mine aktiviteter

I mappen Mine Aktiviteter opretter du nye aktivitetskort, som vises i Companion-appen.

Læs mere: Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion.

Mine rutiner

I mappen Mine Rutiner opretter du nye rutinekort, som vises i Companion-appen.

Læs mere: Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion.

Mine interesser

I mappen Mine Interesser opretter du nye interessekort som vises i Companion-appen.

Læs mere: Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion.

Min dagbog

I Min Dagbog kan du oprette et eller flere opslag, hvor forskellige oplevelser personen har i løbet af dagen kan beskrives. Opslagene kan også laves i Companionappen på selve hjælpemidlet.

Læs mere: Min dagbog i Companion

Min profil

I mappen ”Min profil” kan du redigere indstillingerne for KnowMe-kontoen, den såkaldte ”Klientprofil”. Her kan du ændre personlige oplysninger, indstillinger for talesyntese, sprog i systemet med mere.

Mediebibliotek

I Mediebiblioteket kan du samle, redigere og organisere forskellige filtyper, som skal bruges til analyse eller produktion af nyt indhold i de forskellige dele af KnowMe.

Læs mere: Last opp filer til Mediebibliotek

Observationer

I Observationer kan du organisere og strukturere arbejdet dit i KnowMe. Her kan du samle videoklip, foto og tekst i unikke observationskort til senere bearbejdning.

Læs mere: Sådan bruger man observationer

Mit netværk

Her kan du se og administrere personens KnowMe-netværk.

Læs mere: Sådan tilføier du personer i netværket

Dine opgaver

I Opgaver kan du oprette og give opgaver til dig selv og andre i netværket.

Læs mere: Dine oppgaver

Hjalp dette?