Sikre login rutiner

Opdatered av Lifetools AS

For en optimal personsikkerhed i KnowMe Creator beder vi jer venligst at undgå at lade browseren huske dit brugernavn og kodeord ved login. Browseren vil spørge dig om dette, når du logger på første gang. Vi har lavet sikkerhedstiltag for at undgå dette, men browseren overruler ofte dette. Hvis du alligevel har valgt ”husk brugernavn og kodeord”, er det en enkel sag at ændre/fjerne dette i browserens indstillinger.

Sådan administrerer du brugernavn og kodeord i browseren:

1. Skriv følgende adresse i browserens søgefelt:
    • Google Chrome: chrome://settings/passwords
    • Microsoft Edge: edge://settings/passwords
    • Safari: instillinger/auto fill
    • Internet explorer: Vi anbefaler ikke denne browser, da den er out datet.
  2. Fjern ”creator.knowme.no” fra listen over huskede kodeord.