Sikre påloggingsrutiner

Oppdatert av Lifetools AS

For en optimal personsikkerhet i KnowMe Creator ber vi dere vennligst unngå å la nettleseren huske hverken ditt brukernavn eller passord ved pålogging. Nettleseren vil spørre deg om dette når du logger på første gang. Vi har lagt inn sikkerhetstiltak slik at dette skal unngås, men nettleserne overstyrer ofte dette. Hvis du likevel har valgt "auto fill/husk brukernavn og passord"" så er det en enkel sak å endre/fjerne på dette i nettleserens innstillinger.

Slik administrerer du brukernavn og passord i nettleser:

1. Skriv følgende adresse i nettleserens søkefelt:
  • Google Chrome: chrome://settings/passwords
  • Microsoft Edge: edge://settings/passwords
  • Safari: instillinger/auto fill
  • Internet explorer: Vi anbefaler ikke denne nettleseren, da den er utdatert.
  1. Fjern "creator.knowme.no" fra listen over huskede passord.