Videoanalyse

Oppdatert av Lifetools AS

Når du tar i bruk en fil som er lastet opp i mediabiblioteket gjennom observer-appen eller lastet inn fra lokal lagring fra din enhet, vil du har mulighet til å gjennomføre en videoanalyse. Videoanalyse funksjonen ligger tilgjengelig i mediabiblioteket og i alle moduler hvor du kan bygge nytt innhold.

Velg media fra mediabiblioteket, marker filen som skal brukes. Da vil videoanalyse-funksjonen dukke opp sammen med mediet.

Det vil ligge flere funksjoner fordelt på to linjer.

På linje 1 har får du mulighet til å:

- Klikk på "play" knappen for å spille av filmen

- Klikk på "pil" ikoner for å la filmen gå i loop

- Klikk på << og >> for å se en videoramme av gangen, mikroanalyser ved å gå fra videoramme til videoramme

- Klikk på ikonene [-> og <-] for å markere inn og ut, dersom du ønsker å klippe til filmen.

- Trykk på "saks-ikonet" for å fullføre klippingen, da vil filen lagres som en kopi.

På linje 2 har du mulighet til å:

- Klikk på høyttaler ikonet for å dempe lyden på videoen

- Senk eller øk avspillingshastigheten ved å markere

• 0,25x Senk hastigheten til kvarte tiden
  • 0,5x Senk hastigheten til halve tiden
  • 1x Normal avspilling
  • 2x Øk hastigheten til den dobbelte

- Klikk på [ ] for å åpne i fullskjerm