Dette er KnowMe Creator

Oppdatert av Lifetools AS

KnowMe Creator brukes for å arbeide med innholdet som vises i KnowMe Companion, og til å administrere KnowMe-kontoen og nettverket. Creator består av disse delene, som du finner i menyen på venstre side:

Du kan logge inn i Creator fra enhver enhet som har en nettleser, altså en PC/Mac, nettbrett eller smart-telefon. Creator er også tilgjengelig fra selve KnowMe-enheten, gjennom nettleseren Safari. Skriv "creator.knowme.no" i adressefeltet på nettleseren for å komme til innlogging.

Dashbord

Dette er startsiden i Creator. Her finner du fremhevet innhold, som hovedartikkelen fra "Bli kjent med meg", dagbok-funksjonen og Min ukeplan. Du finner også snarveier til "Mine uttrykk", "Mine aktiviteter", "Mine interesser" og "Mine rutiner".

Bli kjent med meg

I dette biblioteket kan du opprette beskrivende artikler om personens liv. Artiklene vil være tilgjengelig i Companion-appen.

Les mer: Slik lager du en artikkel

Mine uttrykk

I uttrykksbiblioteket lager du nye uttrykk som vises i Companion-appen. I

Les mer: Slik lager du et uttrykk

Mine aktiviteter

I aktivitetsbiblioteket lager du nye aktivitetskort som vises i Companion-appen.

Les mer: Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion.

Mine rutiner

I rutinebiblioteket lager du nye rutinekort som vises i Companion-appen.

Les mer: Slik lager du en ny rutine i Creator, og Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion

Mine interesser

Her lager du nye interessekort som vises i Companion-appen.

Les mer: Mine rutiner / aktiviteter / interesser i Companion.

Min dagbok

I Min dagbok kan du lage en eller flere rapporter der du beskriver ulike deler av personens dag. Rapportene kan også lages og leses i Companion-appen.

Les mer: Min dagbok i Companion

Min ukeplan

I Min ukeplan kan du bygge en struktur rundt personens dag/uke. Dette gir deg og alle omsorgspersonene en god oversikt og enklere tilgang til personens aktiviteter, rutiner og interesser fra dag til dag.

Les mer: Min ukeplan i Companion

Min profil

I "Min profil" kan du redigere innstillingene for KnowMe-kontoen, såkalt "Klientprofil". Her kan du endre personalia, innstillinger for talesyntese, språk i systemet og mer.

Mediabibliotek

I Mediabiblioteket kan du samle, redigerere og organisere ulike filtyper som skal brukes til analyse eller produksjon av nytt innhold i de ulike delene av KnowMe.

Les mer: Last opp filer til Mediabibliotek

Observasjoner

I Observasjoner kan du organisere og strukturere arbeidet ditt i KnowMe. Her kan du samle aktuelle videoklipp, bilder og tekst i unike observasjonskort.

Les mer: Hvordan bruke observasjoner i Creator

Mitt nettverk

Her kan du se og administrere personens KnowMe-nettverk.

Les mer: Mitt nettverk i Creator

Dine oppgaver

I Oppgaver kan du opprette og dele ut oppgaver til deg selv og andre i nettverket.

Les mer: Dine oppgaver i Companion