Bli kjent med meg

Oppdatert av Lifetools AS

"Bli kjent med meg" er nettopp som navnet tilsier, der du skal bli kjent med personen som eier KnowME utenfor direkte kommunikasjons og samhandling. Det er her du skal lære om de ulike "dybdene" i denne personens liv. I videoleksjonen viser vi deg hvordan "Bli kjent med meg" fungerer i Companion.

Se også: slik lager du en artikkel

Fra dashbordet kan du åpne snarveien til "Bli kjent med meg" ved å klikke på den grønne "La oss bli kjent" knappen under Bli kjent med meg. Eller du kan åpne ved å klikke på menyknappen øverst i veneste hjørnet og klikke videre derfra inn i "Bli kjent med meg".

Da vil artikkelbiblioteket åpne seg og teksten i hovedartikkelen vil bli lest opp.

I artikkelbiblioteket vil du ha tilgang på alle artiklene som er publisert.

Trykk på artiklene for å få tilgang til informasjonen. Da åpner artikkelen seg, teksten som er beskrevet vil bli lest opp med talesyntese. Du vil her se hovedmediet som er lagt til ved siden av teksten. Inneholder artikkelen flere mediefiler vil du ha mulighet til å åpne å se disse filene ved å trykke på "vis media".

Klikk på krysset i høyre hjørne for å gå ut av artikkelen.