Slik redigerer du "Min profil"

Oppdatert av Lifetools AS

1. Åpne "Min Profil" i menyen på creator.

Her får du tilgang på Klientprofilen og har muligheten til å redigere og endre innstillinger som gjelder klienten.

Oppdatere informasjon om

• Fornavn
  • Etternavn
  • Land
  • Fødselsdato
  • Teleinnstillinger (mann/kvinne - voksen/barn)
  • Språk

1. Autostart tale i Companion-appen for

Velg hvilke funksjoner i Companion-appen som skal leses opp med talesyntese ved å huke av i menyen hvilke funksjoner autostart av talesyntese skal gjelde for

• Dagbok
  • Rutiner
  • Interesser
  • Aktivitet
  • Uttrykk
  • Dashbord
  • Bli kjent med meg
  1. Lagre endringene

Trykk på den grønne "oppdater" knappen øverst i høyre hjørnet for å lagre endringene

I klientprofilen vil du har oversikt over hvor mange filer lagret i systemet og hvor mange uttrykk som er "ikke publisert" og "publisert"