E-posten eller telefonnummeret mitt er allerede tatt

Oppdatert av Lifetools AS

Dersom du forsøker å opprette en ny brukerkonto, men får meldingen "Telefonnummer / E-post er allerede tatt", betyr det at kontaktinformasjonen din allerede ligger i systemet. Dette kan skyldes at du selv har vært helt eller delvis gjennom registreringsprosessen tidligere, eller at noen andre har forsøkt å invitere deg til et nettverk og derfor har lagt inn din E-post og/eller telefonnummer.

Mulige løsninger:

1. Dersom du har en konto allerede, prøv å logge deg på i stedet for å opprette en ny bruker. Har du glemt passordet ditt kan du trykke på "glemt passord" på innloggingssiden. Les mer om hvordan du nullstiller passord her.
  2. Ta kontakt med oss på e-post eller telefon, så vil vi hjelpe deg med å opprette den brukerkontoen du trenger.