Slik gjør du et opptak med Observer

Oppdatert av Lifetools AS

Legg nettbrettet eller telefonen horisontalt før du tar bilder eller filmer, for å få best mulig resultat.
  1. Last ned Observer-appen til din mobil
Apple store
Goggle-play
  1. Logg inn i Observer-appen på enheten din, iPad eller mobil
  2. Velg klient
  3. For å gjøre filmopptak marker filmrull-ikonet nederst i høyre hjørnet, for å ta bilde maker bilderamme-ikonet enders i venstre hjørne.
  4. Ta bilde ved å klikke på den lilla knappen. For å starte og avslutte videoopptaket klikk på den lilla knappen.
  5. Klikk på "rediger video" for å klippe til videoen dersom ønskelig
    Trekk i pilene på hver side av avspillingsfeltet for å klippe til videoen. Klikk på "lagre".
  6. Klikk på "fortsett"
  7. Gi opptaket et navn
  8. Trykk "Last opp" for å sende opptaket til Mediabiblioteket i KnowMe Creator.