Slik benytter du ukeplanen

Oppdatert av Lifetools AS

I Min ukeplan kan du bygge en struktur rundt personens dag/uke. Dette gir deg og alle omsorgspersonene en god oversikt og enklere tilgang til personens aktiviteter, rutiner og interesser fra dag til dag, og ikke minst uttrykkene som disse er koblet mot. Målet med Min ukeplan er å skape en bedre forutsigbarhet i hverdagen for personen som eier hjelpemiddelet.

Åpne Min ukeplan i menyen i Creator, bruk snarveien "se min ukeplan" på forsiden

1. Legg til ny hendelse i ukeplanen

For å legge inn aktiviteter, rutiner eller interesser i ukeplanen klikker du på pluss tegnet, du vil nå kunne organisere publiserte artikler inn i ukeplanen.

1. Velg mellom publiserte aktiviteter, rutiner eller interesser

Velg mellom publiserte artikler i aktiviteter, interesser eller rutiner ved å klikke på "velg". Klikk på kategorien du ønsker å hente artikkel fra og marker artikkelen.

1. Marker dag/-er og tidspunkt for hendelsen

Marker om dette er en aktivitet som gjentas ukentlig, marker hvilke dager i ukeplanen artikkelen gjelder for og legg inn tidspunktet. Når disse feltene er fylt ut, klikk på "legg til".

1. Publiser ukeplanen

Når du har lagt inn aktivitetene i ukeplanen klikker du på "publiser". Da vil innholdet bli tilgjengelig i Companion-appen på iPaden og ute på forsiden i Creator.

1. Oppdater

Oppdater aktiviteten i ukeplanen ved å klikke på "penn" ikonet. Du vil nå ha muligheten til å redigere dag/-er og tidspunkt, eventuelt "fjern aktivitet" fra ukeplanen. Klikk på "oppdater" for å lagre endringen.