Dashbord

Oppdatert av Lifetools AS

Dashboardet gir en god oversikt over innholdet i Companion og gir deg ulike snarveier slik at du kan navigere hurtig i systemet. I denne videoleksjonen viser vi deg hvordan Dashboard fungerer

Logg inn på Companion-appen på KnowMe iPaden.

Du vil nå komme til Dashbordet. I Dashbordet har du tilgang til snarveier til de forskjellige funksjonene.

Snarveier fra dashbord

• Bli kjent med meg "La oss bli kjent"
  • Min dagbok "Slik har jeg det"
  • Mine vanligste uttrykk
  • Uttrykk "La oss prate"
  • Aktiviteter "La oss ha det gøy"
  • Interesser "La meg vise deg"
  • Rutiner "La oss se"

Meny

Menyen finner du øverst i venstre hjørnet, tre streker. Klikk på strekene for å åpne menyen. Menyen inneholder noen flere funksjoner en det du finner av snarveier ute på dashbordet.

• Dashbord
  • Bli kjent med meg
  • Mine uttrykk
  • Mine rutiner
  • Mine aktiviteter
  • Mine interesser
  • Min dagbok
  • Dine oppgaver
  • Observer (link til appen)

Varsling, oppdatering og brukerinnstillinger

1. Varsel

Øverst i høyre hjørne finner du en bjelle som er et varslingsikon. Her vil antall varsler være synlig med et rødt tall. Klikk på ikonet for å se dine varsler. Det kan være chattmelding du har mottatt, oppgaver som er delegert til deg eller oppdaterings informasjon fra systemet.

1. Oppdatering

Øverst i høyre hjørne vil det dukke opp et oppdaterings ikon når nytt innhold er tilgjengelig. Ikonet ser ut som en pil som peker ned i en harddisk. Trykk på ikonet for å oppdater og laste inn det nye innholdet.

1. Brukerinnstillinger

Øverst i høyre hjørnet vil navnet på den som er logget inn være synlig. Klikk på navnet ditt for å åpne brukerinstillinger.

• Åpne brukerinnstillinger, her finner du informasjonen din, navn, telefonnummer, e.post og brukertilgang. Skal du gjøre endringer klikk på linken som fører deg videre til nettsiden.
  • GDPR, her finner du link til nettsiden med informasjon om personvern.
  • Rapporter innhold, klikk i stivefeltet for å få tilgang på tastaturet, skriv inn din tilbakemelding og klikk på "send"
Opplever du at innholdet i denne appen er diskriminerende, rasistisk eller bryter med andre menneskerettigheter eller personvern, vennligst rapporter dette til oss her.
  • Logg ut, klikk på "logg ut" for å logge ut av Companion-appen