Jeg får ikke logget inn

Oppdatert av Lifetools AS

I de fleste tilfeller skyldes problemer med innlogging at man rett og slett har glemt hvilket passord man valgte da kontoen ble opprettet. Slapp av, dette skjer oss alle stadig vekk, og det er ingen stor sak å sette et nytt passord.

Dobbeltsjekk at du har stavet passordet riktig før du går videre. Det er ergerlig å nullstille et passord du faktisk husker dersom problemet egentlig var en enkel stavefeil i adressefeltet.

Slik nullstiller du passordet ditt:

1. innloggings-siden, klikk på linken som heter "Glemt Passord?"
  2. Fyll inn e-postadressen din i det blanke feltet, og klikk på "Send nullstill passord link".
  3. Du vil nå motta en epost med en link til å nullstille passordet ditt. Denne linken er gyldig i 2 timer.
  4. Klikk på linken som heter "Nullstill passord"
  5. Skriv inn et nytt sikkert passord*, og bekreft det i feltet under.
  6. Bekreft nytt passord og Logg inn ved å klikke på knappen som heter "Nullstill passord"

Får du fortsatt ikke logget inn? Dersom du ikke mottar epost, eller av annen grunn ikke får logget på med denne prosedyren kontakt oss på support@lifetools.no, så hjelper vi deg videre.