Slik legger du til personer i nettverket

Oppdatert 2 months ago av Lifetools AS

Slik administrerer du nettverket

I mitt nettverk vil du har tilgang til å legge til og fjerne personer fra nettverket

Åpne "Mitt nettverk" i menyen, da vil du kunne se alle som er en del av nettverket og hvilke brukertilgang de har

  1. Legg til ny bruker ved å trykke på "ny bruker"

Fyll inn informasjon om navn, epost, landskode og mobil. Huk av hvilken brukertilgang personen skal ha og trykk på "Legg til"

Hvilken rolle skal denne brukeren ha?

  • Administrator
  • Foreldre eller verge
  • Kommunikasjonspartner
  • Kommunikasjonspartner uten taushetsplikt
  • Gjest

  1. Legg til eksisterende bruker

Trykk på "Legg til eksisterende bruker" dersom personen du skal legge til i nettverket allerede har brukertilgang i KnowMe systemet.

Enten personen er medlem i et annet nettverk eller tidligere har vært logget inn i dette nettverket.

Legg til e-post og velg hvilken rolle brukeren skal ha.

Trykk på "legg til"

  1. Endre brukerprofil til eksisterende medlemmer av nettverket.

Trykk på "penn" ikonet.

Endre brukerprofils navn, epost, telefon eller rolle.

For å endre "rolle" trykke på rullgardinen og velg fra menyen.

Trykk på "oppdater" når endringene er gjort.

  1. Slett person fra nettverket

Trykk på "x" på personen som skal fjernes fra nettverket.

Du vil da få opp en kontrollmelding som du må godkjenne for å slette.


Fikk du svar på spørsmålet ditt?