Sådan tilføjer du personer i netværket

Opdatered av Lifetools AS

I Mit netværk vil du har mulighed for at tilføje og fjerne personer fra netværket. Åben ”Mit netværk” i menuen for at se alle som er en del af netværket, og hvilken brugertilgang de har.

• Tilføj ny bruger ved at trykke på ”ny bruger”. Udfyld informationerne om navn, e-mail, sprog, land, landekode og mobilnummer. Marker hvilken rolle omsorgspersonen skal have og tryk på ”Tilføj” Rollerne er:
    • Administrator
    • Forældre eller værge
    • Kommunikationspartner
    • Kommunikationspartner uden tavshedspligt
    • Gæst
  • Tilføj eksisterende bruger. Hvis et kommende netværksmedlem allerede er oprettet i KnowMe i en anden sammenhæng, vælger du ”Tilføj eksisterende bruger”. En eksisterende bruger er en, der er medlem i et andet netværk eller tidligere har været logget ind i dette netværk. Tilføj e-mailadressen og vælg hvilken rolle brugeren skal have. Tryk på ”tilføj”
  • Ændre brugerprofil for eksisterende medlemmer af netværket. Tryk på ”penne” ikonet for at redigere. Du kan nu ændre brugerens navn, e-mailet, telefon eller rolle.For at ændre ”rolle” skal du trykke på rullegardinet og vælg fra menuen. Tryk på ”opdater” når ændringerne er fortaget.
  • Slette person fra netværket. Tryk på ”x” ud for den personen du vil fjerne fra netværket. Du vil se et popup vindue, hvor du skal godkende sletningen.