Min Dagbok

Oppdatert av Lifetools AS

En dagbok er et spesielt viktig verktøy for mennesker som har utfordringer knyttet til kommunikasjon. En dagbok er med på å sikre gode overganger slik at personen og kommunikasjonspartneren skal ha de beste forutsetninger for god kommunikasjon og samhandling ved arenaskifter.

I denne videoleksjonen viser vi deg hvordan vår digitale dagbok fungerer i Companion.

I Min dagbok har du tilgang på registreringer for de syv siste dagene. Åpne registeringen for å lese innholdet, eller åpne dagboken i menyen øverst i venstre hjørne.

Klikk på "Opprett ny" for å lage en ny dagbokregistreing. Fyll ut feltene som er aktuelle, det er oppsummeringen til slutt som vil være teksten som er synlig på Dashbordet. Klikk i skrivefeltet for å få opp tastaturet. Fyll inn teksten, marker smily-ikon som passer og klikk på "neste".

• Velg dato og marker tid på dagen: morgen, ettermiddag, kveld eller natt.
  • Beskriv min hviletid
  • Mine måltider
  • Mine aktiviteter
  • Mine behov
  • Min trivsel
  • Oppsummering
  • Send
Hvis du ønsker å knytte ett eller flere bilder til denne dagbokrapporten, så kan du gjøre dette ved å åpne rapporten i Creator og hente inn bilder fra Mediabiblioteket eller last opp fra din PC.

Klikk på "Rediger" for å endre på registreringen.

Klikk på krysset for å lukke registreringen.