Min Dagbog

Opdatered av Lifetools AS

En dagbog er et særlig vigtigt værktøj for mennesker, der har udfordringer i forhold til kommunikation. En dagbog kan være med til at sikre gode overgange/skift i hverdagen. Det kan give personen og kommunikationspartneren de bedste forudsætninger for god kommunikation og samhandling ved miljøskift.

I denne videolektion viser vi dig, hvordan vores digitale dagbog fungerer i Companion.

I Min dagbog har du adgang til de sidste syv dages registreringer. Åben registeringen for at læse indholdet eller åben dagbogen i menuen øverst i venstre hjørne.

Klik på ”Opret ny” for at oprette en ny dagbogsregistrering. Udfyld de felter der er aktuelle. Det er det sidste felt «Opsummering» der vil udgøre den tekst, der er synlig på Dashboardet. Klik i skrivefeltet for at åbne et tastatur. Skriv teksten, marker det smiley-ikon som passer og klik på ”næste”.

• Vælg dato og marker tid på dagen: morgen, eftermiddag, aften eller nat.
  • Afhængig af relevans udfyldes:
    • Min hviletid
    • Mine måltider
    • Mine aktiviteter
    • Mine behov
    • Min trivsel
    • Opsummering
  • Klik på krydset for at lukke registreringen.
Hvis du ønsker at knytte ett eller flere fotos til en dagbograpport, kan du gøre dette ved at åbne rapporten i Creator og hente fotos fra Mediabiblioteket eller din PC
  • Klik på "Rediger" for at redigere indlægget.
  • Klik på krydset for at lukke registreringen.