Dashboard

Opdatered av Lifetools AS

Dashboardet giver en et godt overblik over indholdet i Companion og giver dig forskellige genveje, så du kan navigere hurtig i systemet. I denne videolektionen viser vi dig hvordan Dashboard fungerer:

Logg inn på Companion-appen på KnowMe iPaden.

Du vil nå komme til Dashbordet. I Dashbordet har du tilgang til

Log ind på Companion-appen på KnowMe iPaden.

Du vil nu komme til Dashboardet. I Dashboardet har du adgang til genveje til de forskellige elementer i KnowMe.

Genveje på Dashboardet

• Lær mig at kende ”Lad os lære hinanden at kende”
  • Min dagbog ”Sådan har jeg det”
  • Mine almindeligste udtryk
  • Udtryk ”Lad os snakke”
  • Aktiviteter ”Vi skal have det rart sammen”
  • Interesser ”Lad mig vise dig ting, jeg holder af”
  • Rutiner ”Sådan gøres det bedst”

Menuen finder du øverst i venstre hjørnet, tre streger. Klik på stregerne for at åbne menuen. Menuen indeholder flere funktioner en dem, du finder som genveje på Dashboardet.

• Dashboard
  • Lær mig at kende
  • Mine udtryk
  • Mine rutiner
  • Mine aktiviteter
  • Mine interesser
  • Min dagbog
  • Dine opgaver

Observer (link til appen, der også ligger på KnowMe enheden.)

Notifikationer, opdateringer og brugerindstillinger

Notifikationer

I øverste højre hjørne finder du en klokke, der er et ikon for notifikationer. Her vil antallet af notifikationer være synligt med et rødt tal. Klik på ikonet for at se dine notifikationer. Det kan være chat meddelelser, du har modtaget, opgaver som er givet til dig eller informationer om opdateringer af systemet.

Opdatering

Øverst i højre hjørne vil du se et opdateringsikon, når der er nyt indhold tilgængeligt. Ikonet ser ud som en pil, der peger ned i en harddisk. Tryk på ikonet for at opdatere indholdet i KnowMe.

Brugerindstillinger

Øverst i højre hjørne vil man se navnet på den omsorgsperson, der er logget ind. Klik på dit navn for at åbne brugerindstillinger.

• Når du åbner brugerindstillinger, finder du informationen om dig. Dit navn, telefonnummer, e-mail og rolle i systemet. Skal du foretage ændringer, skal du klikke på linket, der fører dig videre til hjemmesiden.
  • GDPR; her finder du et link til hjemmesiden med information om privatliv.
  • Rapporter indhold; klik i skrivefeltet for at et tastaturet, skriv din tilbagemelding og klik på ”send”
Oplever du at indholdet i denne app er diskriminerende, racistisk eller bryder med andre menneskerettigheder eller privatliv, rapporter venligst dette til os.
  • Logge af; klik på ”log af” for at logge ud af Companion-appen