Lær mig at kende

Opdatered av Lifetools AS

”Lær mig at kende” er netop det, navnet siger, stedet, hvor du kan lære personen som ejer KnowMe at kende uden for direkte kommunikation og samhandling. Det er her, du skal lære om de forskellige sider af i denne personens liv. I videolektionen viser vi dig, hvordan ”Lær mig at kende” fungerer i Companion:

Se også: Sådan lager du en artikel

Fra Dashboardet kan du Åben genvejen til ”Lær mig at kende” ved at klikke på den grønne ”Lad os lære hinanden at kende” knap under Lær mig at kende. Du kan også åbne ved at klikke på menu knappen øverst i venstre hjørne og klikke videre derfra ind i ”Lær mig at kende”.

Nu vil artikelbiblioteket åbnes, og teksten i hovedartiklen vil blive læst op.

I artikelbiblioteket vil du have adgang til alle de artikler som er offentliggjort.

Tryk på den enkelte artikel for at få den åbnet. Når artiklen åbner, vil teksten blive læst op med talesyntese. Du vil se det hovedmedie, der er vedhæftet teksten. Indeholder artiklen flere mediefiler, vil du have mulighed for at åbne og at se dem ved at trykke på ”vis medie”.

Klik på krydset i højre hjørne for at forlade artiklen.