Jeg kan ikke logge ind

Opdatered av Lifetools AS

I de fleste tilfælde skyldes problemer med at logge ind, at man ganske enkelt har glemt det kodeord, man valgte, da kontoen blev oprettet. Det er jo det, der sker og heldigvis er det nemt at få et nyt.

Tjek en ekstra obbeltsjekk at du har stavet kodeordet riktigt. Det er ærgeligt at nulstille et kodeord, som du egentlig godt kan huske, men bare har skrevet forkert.

Sådan nulstiller du dit kodeord:

1. innloggings-siden (http://creator.knowme.no), skal du klikke på det link, der hedder ”Glemt Kodeord?
  2. Skriv din e-mailadresse i det tomme felt, og klik på ”Send link til nulstilling”.
  3. Du vil nu modtage en e-mail med et link til at nulstille dit kode. Dette link fungerer i 2 timer.
  4. Klik på det link der hedder ”Nulstil kodeord
  5. Skriv et nyt sikkert kodeord, og bekræft det i feltet under.
  6. Bekræft det nye kodeord og log ind ved at klikke på knappen ”Nulstil kodeord

Kan du stadig ikke logge ind? Hvis du ikke modtager en e-mail, eller du af anden årsag ikke kan logge ind ved hjælp af den beskrevne procedure kan du kontakte os på support@lifetools.no , så hjælper vi dig videre.

Hjalp dette?