Companion sier "Gjenopprett bruker"

Oppdatert av Lifetools AS

I noen tilfeller kan du bli bedt om å gjenopprette profilen som er tilknyttet Companion-appen.

For å gjøre dette velger du navnet på den som eier KnowMe-maskinen fra nedtrekksmenyen, og trykker på knappen som heter "Gjenopprett bruker".

Du må bruke nedtrekksmenyen for å velge navnet til eieren av KnowMe-kontoen, selv om det kun er ett navn i listen. Hvis ikke, vil ikke "Gjenopprett bruker"-knappen fungere.
NB: Som administrator av flere KnowMe-nettverk, vil du få tilgang til alle navnene. Sørg for å velge det korrekte navnet.