Kom i gang-videoer

Oppdatert av Lifetools AS

For å hjelpe deg med å komme i gang har vi laget en serie med instruksjonsvideoer som viser hvordan du tar i bruk systemet.

1: Utpakking

I denne videoen viser vi hva som ligger i esken når du mottar KnowMe fra NAV Hjelpemiddelsentral.

2: Oppstart

I denne videoen viser vi hvordan du skrur på maskinen og starter den opp første gang.

3: KnowMe Observer

I denne videoen viser vi hvordan du bruker Observer-appen for å samle inn video og bilder til KnowMe-kontoen.

4: Administrasjon i Creator

I denne videoen viser vi hvordan du administrerer KnowMe-kontoen og nettverket av andre brukere som har tilgang til denne kontoen.

5: Lage innhold i Creator

I denne videoen viser vi hvordan du går fram for å lage nytt innhold i KnowMe Creator.

6: KnowMe Companion

I denne videoen viser vi hvordan du bruker KnowMe Companion for å bli kjent med personen som har hjelpemiddelet.