”Dine opgaver” i Creator

Opdatered av Lifetools AS

I Opgaver kan du organisere og fordele opgaver i forhold til indholdet i KnowMe. Opgaver kan være alt fra at tage en ny video til at kvalitetssikre indhold. I opgavebiblioteket giver vi dig et godt overblik over alle oprettede opgaver, hvilke der er udført og hvilke, der ikke er. Du kan tildele opgaver til forskellige medlemmer af netværket. Dette giver ejerskab og effektiviserer samarbejdet.

Tip! Når du opretter en ny opgave, kan du uploade dokumenter, som kan bruges til at udføre opgaven. Det kan for eksempel en handleplan, en undervisningsplan eller andet. Du kan kopiere fra dokumenterne og indsætte teksten i opgaver, u sender ud i netværket.

Åben ”Dine opgaver” i menuen i Creator. Her vil du se de opgaver, du har fået tildelt, og som administrator eller forældre/værge vil du have mulighed til at tildeleopgaver til andre personer i netværket.

Ny opgave

Klik på den grønne ”Ny opgave” knappen øverst i højre hjørne.

Du vil nu få et Opgavekort, som skal udfyldes.

1. Vælg hvad opgaven går ud på:
  • Færdiggøre indhold
  • Lave nyt indhold
  • Færdiggør observation
  • Opret ny observation
  • Kvalitetssikre indhold
  1. Vælg tema
  • Andet
  • Rutine
  • Aktivitet
  • Interesse
  • Udtryk
  • Lær mig at kende
  1. Sæt forfaldsdato. Vælg dato i kalenderen for at give opgaven en tidsfrist.
  2. Giv opgaven en titel.
    Klik i det hvide skrivefeltet for at give opgaven en titel.
  3. Beskriv opgaven
    Klik i det hvide skrivefeltet for at beskrive opgaven.
  4. Tildel opgaven til
    Marker hvem i netværket som skal have opgaven tildelt
  5. Hent støttedokumenter
    Vælg mellem dokumenter som ligger gemt i mediebiblioteket eller upload nye filer ved at klikke på ”vælg filer”. Det vil give dig mulighed for at hente dokumenter, der er gemt lokalt på din enhed.
Tip! Når du opretter en ny opgave, kan du uploade dokumenter. Et dokument kan være en handleplan, en undervisningsplan eller andet. Kopier fra disse dokumenterne og kopier teksten ind i opgaverne, som du sender ud i netværket.
  1. Opret
    Klik på den grønne ”Opret” knap for at færdiggøre og gemme opgaven. Den person der er blevet tildelt opgaven, vil få en notifikation i en mail. Når personen logger sig ind i enten Creator eller i Companion, vil den enkelte personen kunne se sine opgaver i ”Dine opgaver”.

Dine opgaver

Åben ”Dine opgaver” i menuen i Creator eller i Companion-appen. Her vil du kunne se de opgaver, du er blevet tildelt. Det er information om titel, hvem der har oprettet opgaven og forfaldsdato.

Klik på opgaven for at læse beskrivelsen.

Opgavekortet vil åbne, og du får information om den opgave.

Du vil også kunne:

• Fuldføre opgaven: marker opgaven som udført.
  • Rediger: Hvis du er logget ind som administrator eller forældre/værge, har du mulighed for at redigere opgaven.
  • Chat: tilknyttet opgaven findes det en chatboks, hvor du kan chatte med den person, der har tildelt dig opgaven