Klargjøring og aktivering (fra prøvelisens)

Oppdatert av Lifetools AS

Velkommen til KnowMe! I denne delen skal vi hjelpe deg gjennom aktiveringen av en ny 3-års-lisens som videreføres fra en prøvelisens-periode. Dersom du ikke har hatt en prøvelisenskonto, se "Klargjøring og aktivering (ny bruker)".

Pakk ut og start maskinen
  1. Ta maskinen ut av esken. Fjern beskyttelsen som dekker skjermen
  2. Start opp maskinen ved å trykke og holde inne knappen på den ene kortsiden i 3 sekunder.
  3. Du vil nå komme til maskinens påloggingsside. Koden på maskinen er 000000. Koden kan du endre her: Innstillinger/touch ID og kode

Aktiver Wi-Fi
  1. KnowMe-systemet må ha tilgang til internett for å fungere. Tilgang til trådløst internett setter du opp under: Instillinger/Wi-Fi/Velg nettverk. Dersom du trenger å bruke et administrert gjestenett for å får tilgang til internett kan det hende at du må logge inn via en egen påloggingsside. Denne siden vil da åpne seg automatisk i nettleseren «Safari» etter at du har valgt nettverket under «Innstillinger».

Registrer kontoen i Companion
  1. Åpne Companion-appen som allerede er installert på maskinen (grønt ikon).
  2. Logg inn med ditt brukernavn og passord.
  3. Velg klientens navn fra listen, og trykk på "Gjenopprett"-knappen. Systemet vil nå knytte Companion-appen på enheten til Klientkontoen. Alt innhold dere har laget i prøvelisensperioden blir tatt med videre.

Gratulerer, nå er dere i gang!

For mer informasjon om hvordan dere bruker de ulike delene av systemet, se kom i gang-videoene som ligger her i kunnskapsbasen.

I løpet av noen dager vil dere bli kontaktet av en av våre veiledere, som inviterer til et digitalt kom-i-gang-møte. Dette er en del av tjenesten KnowMe Assist, som er inkludert i alle lisensene våre. Les mer om KnowMe Assist her: www.knowme.no/assist/

Står du fast?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne videre.

Teknisk brukerstøtte: support@lifetools.no | +47 902 99 374 (tastevalg 2)

Opplæring og pedagogisk bistand: anlaug@lifetools.no | +47 902 99 374 (tastevalg 3)